Kål+hemstoppad korv=bartallrik på Belle Epoque

Du är trött. Det är fredag. Du behöver vin. Du behöver muntras upp. Du är ganska så rejält hungrig. Du vill inte gå till en afterwork som endast erbjuder smulor av tortillachips.

Du kan Tempos bartallrik utan och innan och vågar knappt erkänna ens för dig själv, att du är rejält trött på deras bröd.

Då går du till Belle Epoque istället.

Deras bartallrik består av: egeninlagd sill, stora bitar ost, bröd, och…. det bästa av allt; egen hemlagad, stoppad korv. Stora och sprängfyllda kommer de inbalanserade på en väldigt ful och konstig bricka. Men vad gör det, när fick man en sådan lyxkorv på sin bartallrik?

Surkålen serveras i en söt minipanna av koppar.

Nu är du mätt och glad.

Psst, ett hett tips är äppelcidern som passar perfa till. Ja, det kanske inte en vinkännare skulle tycka, men det känns lite lyxigare och du blir mer behagligt full än rödtjut.

Annonser

One response to “Kål+hemstoppad korv=bartallrik på Belle Epoque

  1. Gud vad gott, jag hade ingen aning om att de hade nåt sånt där. Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s