Lammfärs+getost=kärlek

Jag har börjat att glömma att äta på senare tid. Så när jag gjorde detta var jag så jäkla hungrig att jag inte ens hade en tanke på att fota.

Så, inga bilder men gott som 17.

LAMMFÄRSBIFFAR

* Blanda lammfärs, hackad gul lök, en pressad vitlök, salt, peppar, hackad färsk timjan och lite färsk rosmarin och grädde.

Forma till små biffar, stek dem så de får fin färg och sedan in med dem i ugnen på ca 170 grader i 10-15 minuter.

GESTOSTCRÈME

* Rör ihop turkisk yoghurt, chèvre, flytande honung. Smaka av.

Vi hade nypotatis- och sparrissallad till. Sparris som jag gjorde så här ugnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s