Kesoplättar med jordgubbar

På påsken ska man äta pannkaksfrukost, tycker jag.

plattar-pola

Lägg frysta jordgubbar i en kastrull med lite socker + balsamvinäger och låt tina/smälta/bli lite syltigt. Vispa tre äggulor fluffiga med 2 msk socker, blanda i 250 gram keso, 3 msk vetemjöl och 2 msk krossat linfrö. Vispa äggvitorna hårt och vänd ner. Stek plättar i smör och håll varma i ugn tills alla är klara.

Annonser

6 responses to “Kesoplättar med jordgubbar

  1. Äntligen är jag hemma i stan med internetuppkoppling och riktiga tv-kanaler. Frukosten ser ljuvlig ut, är det något som vi hade kunnat smaska på ihop? Det är väl påsk på måndag med? Jag kan ta med smoothie med yoghurt, blåbär, hallon, kiwi, banan och linfrön.

  2. Jag jobbar på måndag. Det är väldigt sorgligt.

  3. Vi tar det en dag. Vi kan väl slå till med en fet söndagsbrunch, knytis, alla tar med ngt.

  4. på söndag. så kan vi gå på matchen sen.

  5. vadå för match, fotboll?

  6. ja, det är spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s