Enkel förrätt (med kål)

Dela en fänkål på mitten och och koka den i saltat vatten tills den blir lite mjuk.

Plocka upp med hålslvev och lägg upp på ugnssäkert fat.

Skär över en stor och tjock bit getost, ringla honung över och in in ugnen med den tills den fått fin färg.

Toppa med lite färsk timjan.

Annonser

2 responses to “Enkel förrätt (med kål)

  1. Just fänkål och getost har jag aldrig prövat. Parmesan brukar vara fänkålens bästa kompis, men det här låter som något jag vill pröva.

  2. Detta är till och med godare än parmesanen som jag alltid kört med tidigare.
    Annars brukar det vara chevre och rödbetor, men det känns lite för 2000.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s